Asfaltera

Hem > Asfaltera pris

Asfaltering Pris

Vad kostar en asfaltering?

Kostnaden för en asfaltering varierar beroende på flera omständigheter. Faktorer som underlag, kvalitet och storleken påverkar alla pris per kvm för asfalteringen. För att underlätta för dig har vi på denna sida sammanställt några av faktorerna som påverkar priset på en asfaltering.

Storleken på ytan

Hur stor yta som du ska asfaltera kommer påverka priset. Generellt ju större yta desto lägre kostnad per/kvm. I offerten kommer vi redovisa vad priset blir per/kvm.

Kvalitet

Kvaliteten på asfalten är en viktig faktor för en hållbar beläggning, detta påverkar även priset per kvadratmeter. För att få en offert som passar dig kan du alltid kontakta oss för att diskutera vilket kvalitet du behöver för ditt projekt då de finns självklara skillnader mellan att asfaltera en garageuppfart och en tungt trafikerad väg.

Etableringskostnaden påverkar priset på din offert.

Transport

Transport eller etableringskostnaden är en avgift som Transport eller etableringskostnaden är en avgift som tillkommer för frakt och framkörning av maskiner och material. Vad det kostar att asfaltera påverkas därför också av avståndet till ditt projekt och vilka maskiner de behöver använda.

Förarbete

Under det här steget avlägsnar vi allt naturmaterial sen schaktar vi ytan för att slutligen lägger på ett materialavsskiljande lager (så kallat geotextil) och därefter ett förstärkande lager. Beroende på hur underlaget ser ut så varierar kostnaden för förarbetet, finns det till exempel ledningar under markytan måste vi anpassa arbetet utifrån det.

Kostnad asfaltering

Du är alltid välkommen att kontakta oss för ett fast pris då priset kommer att variera beroende på alla dessa faktorer och hur stort förarbete vi kommer behöva göra så hjälper vi dig att ta fram ett exakt pris för din asfaltering.

Under övrig info kan du beskriva närmare om det är på grus eller asfalt, och om det är en väg, garageuppfart, industritomt etc.